Saker jag köpt nyligen

Jag köpte lite till, men det får ni se när jag har skolavslutning! yey

JÖNKÖPING

Igår var uppdateringen knas. Tänkte knappast på bloggen. Ibland får man ha sånna dagar. Då man lixom "tar ledigt". Hann inte göra något inspirationsinlägg i förrgår, därför kom det inget igår. Och anledningen till att jag inte uppdaterade sen var för att efter skolan åkte jag till jkpg med mamma, mormor och Ebba! Vi shoppade, fikade och så! Kom inte hem förens vid halv nio och då kollade jag på tv!! Bilder på vad jag köpte och lite till kommer i ett inlägg senare, ciao!

Fly

Bild-weheartit


Sarahs

Sarah var här igår, som vanligt på tisdagar! Hon målade en fin bild på mig och "min blivande man"

Don't know

Jag vet inte vad jag ska blogga om, så ni får gärna komma med förslag! All min inspiration till att blogga är borta. Och det är ju inte roligt, alls, om jag inte uppdaterar, men det är ju inte heller kul att man uppdaterar och bara skriver några få ord!! HJÄLP MIG!!!!!!!!!

Klaassss


Uppdateringen

De senaste veckorna har det varit helt knasigt med uppdateringen här på bloggen. Alla lärare lägger ju allting i slutet på terminen så jag har haft supermycket i skolan nu.. Men nu är typ allting slut och jag har inga mer prov (vad jag vet). SÅ SKÖNT! Bara 16 dagar kvar till sommarlovet. Jag ska försöka uppdatera så mycket som det går, men om 16 dagar, då ni, då ska jag uppdatera som bara den! Men stå ut med mig i 16 dagar till bara! När slutar ni skolan??
 

Plugga

Är hos Molly och pluggar! Glömde ställa in inlägg igår, så vart tvungen att ta en paus nu för att skriva något! Men jag skriver mer sen! Bye


@ farmor å farfar


Inspiration


Bad

Förlåååååååttttt! Igår när jag kom hem var jag sjuuukt trött och orkade inte göra något typ. Hade jätteont i fötterna, haha. Jag satte på sims, spelade lite och sen gick jag och kollade på film. Mysigt. Idag, har jag varit lite nere. I morse var jag jäkligt trött och sur. Åkte iväg och kollade på fotboll, sen till farmor. Hos farmor var jag glad. YEY. Nu ska jag plugga på religionen, har prov på tisdag, buhu. Ska också gå igenom spanskan, som är tills imorgon, kan den inte än. Sen ska jag sätta på sims. yey. orka.
oldie

Sea Lion

 
 
 
 
 

-


Inspo <3


Hejjahejjahejja

Dagen har varit skitbra!! Började med engelska, då vi såg på film. Sen hade jag prov, som jag pluggade på igår ni vet? Det gick väl hyfsat! Rast, HAMBURGARE, nomnomnom. Hade spanska, sådär roligt, sen hade vi idrott!! Hade orientering och jag hann alla kartor, yey!


Inspo


Took a brake

Tog en liten paus från pluggandet och kollade på JBD! Älskar verkligen serien. Men nu ska jag ta tag i plugget igen och göra så att allt sitter tills imorgon! Är inte ens säker på vad vi har.. För vi har inte fått sidor eller så, utan bara typ 10 punkter som vi ska kunna saker om. Jaja, vi hörs sen, om jag inte har drunknat i mitt hav utav plugg.

Plugga

Har legat och pluggat i typ en timme nu. Har NO prov imorgon och jag började inte plugga förens idag.. IDAG?! Jag menar, komigen. Jag är så dålig så det finns inte... Haha!! Men redovisningen idag gick bra, imorgon har jag ett prov, sen hela helgen ska jag plugga religion och sen är jag väl förhoppningsvis pluggfri tills augusti.. Det dyker säkert upp något mer haha.. Längtar tills tisdag så allt är gjort!!


Redovisning!

Idag har jag redovisning i skolan! Ska prata om polkagrisar. Ska bli kul, fast kommer vara sjukt nervös och typ må dåligt.. Buhu. Men jag ska klara de, yey!! Idag får jag låna Sarahs dataladdare, så jag kan blogga från datorn istället!! Vad ska ni göra idag?? Kramisar


Gränna

Vill tillbaka


Music and stuff

Ahhh, tog en lång varm skön dusch nyss! Har tänt ett doftljus i mitt lilla rum och ska måla naglarna till avslappningsmusik! Man blir verkligen avslappnad! Måste göra sånthär oftare.


macimaci

Sitter vid macen nu! Tänkte prova blogga från den nu.. Min dator är ju urladdad och jag har ingen laddare! Men imorgon ska jag få låna Sarahs laddare, vi får se om den funkar!! Iallafall, idag har dagen varit jättebra! Sarah hängde med hit efter skolan och vi åt, pratade och lockade hennes hår. Hade jätteskojj! Imorgon är det onsdag, en dag närmare helg. LÄNGTAR! Någon som vill hitta på något i helgen??

Inspiration


GRATTIS


Dagen

Lalalala, dagen gick snabbt idag. När jag skulle cykla hem ÖSregnade det! Det var verkligen suuuuperstora droppar. Det åskade och blixtrade också, så det var faktiskt lite läskigt! Har lånat Ebbas laddare lite nu, så att jag skulle kunna uppdatera och fixa inlägg tills imon och så, superbra! 
Juste, när jag kom hem såg jag att jag hade fått två paket!!! YEY, jag älskar paket ju. Dock var en av sakerna för stora.. syd, eftersom dom var superfina och snygga. Sköna också! Så lite besviken är jag. Ska kolla på JBD, städa mitt rum och plugga engelska och NO resten av dagen! HARE GOTT!

Skolaskolaskola

Jag tycker att det räcker med skoljobb, i skolan. Man ska faktiskt inte behöva tames så jädra mycket saker hem.. Man är ju aldrig ledig. Buhu. Jag vill inte gå i skolan. Har jättemycket som ska göras, eftersom alla lärare, sätter prov, redovisningar och allt sånt preciiiis innan sommarlovet. Sjukt kul. Inte. Mycket plugg framför mig. Och det kommer säkert poppa upp mer saker som ska va gjort nu i veckan.
Rörigt inlägg, förlåt.


Ingen laddare!!

Min dataladdare gick sönder igår. Så jag kan inte få igång den, datorn är urladdad och har ingen laddare, bra jobbat, bra jobbat... Inte alls bra!!!? Jag kan låna ebbas laddare, men det låter hon mig ju inte göra... Superkul asså... Har ju inte råd med en ny heller.. Så nu blir bloggen full av tråkiga, fula inlägg ett tag, om jag inte fixar en laddare.. Hejdå


Inspo


Inspiration


Visste du att


M&M


Tävlar!!

Är med och tävlar om en goodiebag från Moa! Här hittar ni tävlingen: http://epicfaiil.se/2013/may/tavling.html#comment


FÖRLÅÅÅÅÅTTT

Igår bloggade jag inte alls mycket! Idag har jag bara gjort ett inlägg! Jag vet inte vad det var med mig igå alltså men idag hade jag en anledning. Jennie och Molly åkte med mig hem efter skolan. Sen åkte vi till Jennie och åt jordgubbar! Åkte hem, tog på badkläder och iväg till en liten strand. Där mötte vi upp jättemånga som vi va med. Det tråkiga va att jag inte badade, det var kallt i vattnet med ändå skönt ju :( Kom iallafall typ precis hem. Nu ska mammi ha kalas, hon fyller ju år idag. Kramiskramis och förlåt! Nu ska jag dricka vatten
 
Ska till mormor i helgen, kommer inte bli så bra update för som ni vet finns nästan inget internet där!
 

Inspo


Städistädi

Ska anta utmaningen nu. Mitt rum är K.A.O.S!! Så jag ska städa nu!!! Önska mig lycka till.

Inspo


Greys

Har precis kollat klar på två avsnitt av JBD. Älskar den serien! Superglad att jag hittade den. Nu ska jag gå ner och kolla på Grey's Anatomy! Ska se om jag kan poppa lite popcorn och bara mysa. Onsdagar, klockan 21.00, en av de bästa dagarna!

Hos Molly

Är hos Molly, vi är i hennes matkällare utan mat och pratar! Innan pluggade vi på teoriprovet, som vi har på fredag! Har superkul. Vi hörs sen, kramiskramis.
Bild sen häromdagen på min glass


Inspo


Present

Efter skolan idag så åkte jag och Sarah, med sällskap av Eric, ner till stan och köpte present till Alma! Hon fyller år på tisdag! Om en vecka alltså!! Hoppas hon blir gladish. Ska slå in det och lite saker, sen ska jag plugga lite och kolla JBD! 
Här är en supergammal bild på mig och Alma!
 

Dagens inspo


Svar


Jane by Design

Har börjat kolla på en ny seire nu, Jane by design. Eftersom jag kollade på alla avsnitt av Glee så vart jag tvungen att hitta något annat att fylla mina dagar med, haha! Problemet är att jag typ inte hittar ett enda ställa på internet där alla avsnitt finns, så jag måste leta om och om och om igen. Har suttit i typ 30 minuter och letat, men nu har jag hittat, så ska kolla, yey! Vi hörs snart!

Dagens inspiration!


Opsi

Skulle uppdaterat för typ en timme sedan, men fastnade framför glee och glömde totalt bort att blogga! Hela förmiddagen har jag varit hos mormor och morfar! Vi blev bjudna på lunch, det var superdupergott! Stek med potatis och ärtor, mummmmsssss! nu ska jag kolla på ett till avsnitt av glee!

ask.fm

Klicka på bilden eller hääärr.

Blev inget

Vi åkte aldrig till mormor och morfar idag, när vi satt i bilen ringde vi för att dubbelkolla så att dom var hemma. Men dom var i Jönköping. TYPISKT! Men jag ska ju dit nästa helg, mammi och pappi har fest då, haha. Förlåt för att jag typ inte bloggat någonting alls idag, men jag tog lite ledigt, hoppas det inte gör något. Kramisar
 
OLLDiiiiEESS
 

Miloooo


M&M

Ska ut till mormor och morfar snart, jag har inget internet där ute så jag kommer inte kunna uppdatera! Hinner inte heller fixa inlägg.. Kramisar


Home

Gash, är såhääääääärrr trött! Har haft superkul idag! Vi klarade inte supermånga banor men ändå. Vi gav ju inte upp, huvudsaken ju. Nu ska jag snart göra lite SOläxa, eller kanske sova lite... Väljer nog att sova haha. Vi hörs senare, kramisar

113

Om 113 dagar ska jag se Selena Gomez LIVE! YEEEYY! Längtar jättemycket! Supercoolt, faktiskt. Åker till stockholm över en helg, shoppar, konsert, shoppar lite till och skriker. Mycket skratt och god mat blir det säkert också! Vad ser ni fram emot i år? Jag ser fram emot konserten och sommarlov

Inspo<3

Le Happy For Romwe Strap Top/ Harness, Romwe Skirt, Romwe Creepers

BODA BORG

Idag är jag på boda borg med Selma och Jennie! Har fixat lite tidsinställda inlägg under dagen, men det kommer ju inte vara så mycket uppdatering ändå, så.. Jag kommer iallafall hem runt halv sex någongång! KRAMISAR

Dåligt

Så dålig jag är. Det ända som jag gjort som jag skulle idag va att ha kul, haha. Dåligtdåligtdåligt. Iallafall, kom hem från Molly för typ en halvtimme sen, har ätit nu. Ska sätta på ett avsnitt glee, medans jag väntar på att Molly ska svara på sms (nej jag kan inte vara ifrån henne alls länge hihi)
Gammal dålig cambild

Yey

Är hos en vän nu. Vi gör inte så mycket, skrattar och så! Gick hit för någon timma sen. Ska väl hem om någon timma eller så. Om någon timma, om någon timma, jag säger ju det hela tiden. Bsuuupp


IDAG


Greys!

Det enda jag gör nu förtiden är att kolla på serier/filmer! Känns det som iallafall! Kollade på "starstruck" innan, sen "glee" och nu "greys anatomy"


Inget internet!

Jag har inte haft internet på hela eftermiddagen! Kom hem från Jennie nyss, ska titta på glee nu, sån gleek jag är.. Gillar du glee??


Inspiration

I Wear Sin Lace Crop Top, Lavishalice Burgundy Disco Pants, Fanny Lyckman For Estradeur  Platforms

wanties

WANTIES
 
 

Candy

Aaaahhhh, helt beroende ju! Älskar att spela CANDY CRUSH! Bästa spelet, men är fast på bana 40 hihi. Måste klara den, nu


Inspo

Cloud Kicker Snapback Hat, Thrifted Pastel Lilac V Neck, High Waist Button Up Shorts, Jansport Backpack, Haute1 Necklace

WANTIES

Leggings här || Nagellack här || Ryggsäck här || Shorts här

Tävlar


ÄNTLIGEN

Den nya deisgen är på plats, är inte helt färdig ännu, saknas lite saker här och var och så, men jag kunde inte vänta! Vad tycker ni? :o

OMG

Är helt överlycklig. Såg att min statistik nyss och ba WHUUUTT?? Den hade ju stigit som bara den och jag fattade inte varför! Då blev jag ju såklart skitglad! Sen gick jag in på Keelas blogg, och såg att jag har blivit HELGENS AWESOME!! Fatta hur länge jag har väntat på detta ögonblicket!? NU KAN JAG DÖ LYCKLIG


Inspo

Måste fixa lite grejer nu, så jag bloggar sen!!


Den nya designen!


Har hållt på hela kvällen igår och hela morgonen idag + lite glee också! Orkar inte mer nu, så jag ska vila, sen tar jag tag i designen igen och gör den heeeeellllttttt klar! Är supernöjd hittils!

inspo

2dayslook Shorts, Illustratedpeople Super Rich Kids, Romwe Sunnies

Jobbi

Har suttit och jobbat med en ny design heeeeela kvällen! I typ fem timmar, och är inte i närheten av klar än! Hoppas att den kommer upp i veckan, ska ju fortsätta imorgon!


Bilder

Va ju med Molly och Alma i torsdags, har ju inte visat några bilder


photo


Inspo

Levi's Runwaydreams Vest, Lovelysally, Sunnies, Bybillgren, Frey Boots

Fotboll

Ska iväg och kolla på Alma och Jennie när dom spelar match idag, med Molly, Sarah och Liza. Kameran hänger med, så ska ta lite kort. Egentligen gillar jag inte ens fotboll, men följer med ändå, vädret är ju helt underbart och skulle haft tråkigare hemma! NU HEJAR VI, ELLERHUR?
 

Tänkte på att

Imorgon, kanske jag ska ta och fota några bilder till en ny design eller något sånt! Kan ju vara lite trevligt. Kanske också tar jättemycket andra bilder också, vem vet. 

Skolan idag gick supersnabbt! Engelskan var ganska långtråkigt, NOn gick supersnabbt, slutade 30 minuter tidigare från spanskan och idrotten gick också hur snabbt som helst! HÄRLIGT. Åkte hem direkt efter skolan och ligger nu på altanen å kollar på glee. Solen skiner, inte ett moln, varmt som bara den. Idag känns det som sommar.
Bild på Milo, första dagen han var hemma, tror jag!


Inspiration

Converse, Snapback Nba, Chicy Studded Jacket

Having #fun


Hos Molly

Jag och Alma är hos Molly nu! Vi har hittills ätit, fotat, målat naglarna och lekt ta med en flugsmälla, hehe! Ska ta och leka dunkgömme snart! Hörs sen, puss


Visste du att


inspo

Music Top, Lovelysally Leggings, Adidas, Leather Jacket

Tävlar

dope2

TODAY

Sarah kom till Molly strax inna jag skulle gå hem, Molly skulle på kalas. Så Sarah hängde med mig hem. Vi har bakat, skrattat, varit ute och jag tyckte vi hade superroligt! Muffinsen var supergoda också! nomnomnomnom, önskar att ni fick smaka. Vad har ni gjort idag?
 
Här är en fin bild på mig, Sarah och mjölkchoklad. Sen i oktober

14 grader, men supervarmt!!


Maj

1a maj idag! Inatt sov jag hos Molly, vaknade tjugo i tolv idag!! Ska hem runt ett.


inspo

All