Fake eyelashes


Inspiration

Jeffie Controller Leggings, Jeffrey Campbell Mirrow Boots, Diy Studded Jacket, Fox And Owl Spiked Hand Braces

omg

Jag ÄLSKAR ebay. Man hittar så mycket, och det är superbilligt!!! Hittade tre plagg som var hur fina som helst, som kostade under 200 med frakt och allting. AWESOME!!!!! 

Mitt mobilskal

För någon vecka sedan fick jag hem mitt mobilskal från merskal.se. Jag älskar det! Men har helt glömt bort att visa det på bloggen!

Inspiration

Sheinside Dress

Almost klar

Är nästan klar med allt jag skulle göra idag.. Men har inte duschat eller pluggat engelska, hehe. Men jag HAR faktiskt städat, läst SO, varit ute, läst.. Vid tre ska jag in till grannen på en fika!


Inspo

Sheer Shoulder Plaid Button Up, The Spice Market Ring, Ripped Denim Shorts, Everything Without Bitching Shopper, Creepers

wanties

Tröjan hittar du här || Byxorna/leggingsen hittar du här


Fint väder

Idag är det fint väder. Det tycker jag om. Det är inte ett moln på himlen, så långt jag kan se! WOHOOO. Men idag måste jag plugga på engelska! Har grammatik-prov på tisdag. Men förhoppningsvis går det snabbt att lära sig, eftersom vi redan haft allt detta i läxa förut! Måste också städa rummet, damma, dammsuga och allt. buhu.
 

Frukti


Inspo


Nononono

Bloggade typ inte igår. Förlåt! Vårat internet hemma är helt knäppt! Det funkar typ en timme om dagen, hehe.. Men nu är jag hos Molly, så slänger in ett inlägg nu!
Igår åkte jag hem från skolan, mådde jätteilla! Men mådde bättre på kvällen. Idag hade vi bad i skolan, det var faktiskt kul! Är supertrött nu..


Inspiration

French Rdv Cap, Romwe T Shirt, Romwe Skirt, Iclothing Creepers

Mår dåligt

De senaste dagarna har jag mått illa, det kommer då och då på dagarna. Och då mår jag inte alls bra. Idag när jag vaknade mådde jag illa, det gör jag fortfarande. Ååååå, vill inte


Tre bilder

Dagen idag gick snabbt! Stickade på slöjden och åt tacos. Mums.


Inspo

Sheinside Top, Oasap Shorts, Chicwish Bag, Ash Boots, Garter

Jag vann en biljett

Igår fick vi besök av tandläkare i skolan! Då fick vi veta lite saker och köra typ en tipsrunda. Vi fick en vattenflaska, tandtråd, tandborste och något mer! Priset i tipsrundan var en biobiljett, som dom lottade ut! Det var 11 i klassen och hade alla rätt och två av dom vann biobiljetter, dom lottade. JAG VANN!! jag vinner ju aldrig hihi. Blev superglad!

trött

Är supertrött, har ont i huvudet och mår lite illa, buhu.
Efter skolan idag åkte jag och Sarah hem hit. Vi åt, gosade med Milo, pratade och... det var bara det vi gjorde, haha. Nu måste jag plugga lite. orkar inte.

Helt onödig video


Inspo


Mycket att göra


Sjukt trött

Sov knappt någonting inatt! Så jag tänker sova/vila nu. SEn måste jag plugga engelska, åh. Måste också fixa inlägg till bloggen. Vi hörs förhoppningsvis senare, vem vet, kanske sover bort hela eftermiddagen..

Dagens inspo

 

Hämtat milo

Är hemma nu! Lillebrors innebandysak gick superba! De förlorade inte en enda match. Sen åkte vi å hämtade Milo! Så nu är vi hemma och har supermysigt!! Han är såhäääärrrr söt! 

Idag + outfit

Jo, igår efter skolan så cyklade jag hem, sen kom Molly. Hon stannade över natten och åkte hem vid typ ett. Selma kom hit då, så vi gick upp till en lekplats som finns i närheten av mitt hus och la oss på en gunga å gungade i typ 20 minuter. Sen åkte vi till henne och bara kollade på film! Har haft en rolig dag och längtar så jag blir knäpp tills imorgon! Ska först upp väldigt tidigt för att vid sju åka iväg och kolla på lillebror när han spelar innebandy! Sen ska vi hämta MILO, ni vet väl att jag ska skaffa en liten vovvsing? Åhhhhh, så mysigt!
Idag tog jag bara på mig någon enkelt! Det var inte för varmt eller för kallt att ha på sig detta! Solen har stekt på som bara den idag! Även om det bara var drygt 15 grader så vart det supervarmt? Inga moln på hela dagen typ. GAH JAG VILL HA SOMMAR NU
 

Förlåt


Inspiration


Följ med på vår skola


Ett försök till en videoblogg!

Video från igår när jag åkte inlines med molly


Hos Liza


awwiee


Inspo

Petals And Peacocks Tank, Beinhabited Cap, Motel Rocks Dungarees

Godmorgon

Idag har jag sovmorgon till tio över nio. Jag tycker inte om det. Det är verkligen superjobbigt att sittta och VÄNTA och LÄNGTA till skolan. Idag har jag historiaprov. Jag hoppas att det går bra, annars blir jag ledsen. Jag har ju faktiskt pluggat supermycket ( överdrev lite där :( ). Bara det inte kommer massor med frågor som jag inte förstår.

Jag typ DÖR

Har hittat världens underbaraste sidor. Jag älskar peruker, och klänningar också!! Och då bara POFF så hittar jag två sidor som är helt FANTASTISKA!!!! kvällen kan ju inte bli bättre nu.
 

Ett försök till en videoblogg


Inlines och SO!

Får nog plugga lite till ändå. Så att jag är helt säker, på allt. Provet är ju imon!!!!


Krångel


Inspo


SNART

Ska faktiskt byta design snart - igen. Ska därimot jobba med denna designen så att jag får den precis som jag vill. Ska ta fina bilder och ha en cool header och en ljus bakgrund. Massvis med färger och så! LÄNGTAR

Kommer inte upp!

Idag kommer inga tidsinställda inlägg idag! Har glömt att fixa..
Nu är jag hos Molly och väntar på att åka iväg till skolan.


home sweet home


Idag


Inspiration

Nasty Gal Blouse, Asos Spikes Shoes

Sommar!!


JAG VILL


Jag och bästa vän


Inspiration

H&M, Jeffrey Campbell Lita

Halmstad

Idag ska jag till stan med farmor! Vi ska kolla på skor, jag behöver verkligen nya!!
 

FF

Är hos farmor och farfar nu! Ska fika med farfar, farmor är inte hemma! Senare åker farmor, farfar och jag till Halmstad! Jag kommer hem på söndag! Jag hann inte fixa alls många välgjorda tidsinställda inlägg, som jag trodde att jag skulle, för jag var så stressad!! Så det kommer upp typ tre inlägg imon, kanske något mer från mobilen och sen på torsdag bara ett, kanske från mobilen dårå. Ha en bra helg -för det ska jag!


inspo

Cunt Muscle Tee, Mactra Leggings, Platform Heels

Jag vet att jag sa

Jag vet att jag sa att det inte skulle bli så mycket mobilinlägg utan mest välgjorda inlägg på datorn. Men jag har inte hunnit sitta idag, har inte varit hemma, och jag har pluggat. Har mycket i skolan nu, bl.a. Ett SO prov som jag verkligen vill kunna!! Sen i helgen ska jag till Halmstad och kommer inte hem förens på söndag! Men jag SKA fixa inlägg till helgen!! Promise!


Hos Molly


Baka

Molly och Sarah ska baka till deras tyska så jag, Alma och Liza hängde på. Vi ska filma dom haha! Sen ska vi köra en lek :D


inspo

H&M Tshirt, H&M Rose Crown, Levi's Levis 501, Jeffrey Campbell Sneakers, Claires Black Spike Bracelet

Blue


Skärpning

Jag ska skärpa mig. Det ska inte bara komma mobilbilder hela tiden, ska börja använda kameran nu! Ska fixa roligare inlägg, och mer. Men jag behöver hjälp. Vad är det som saknas på min blogg och vad är det som jag har, som är ganska onödigt? Själv så tycker jag att det finns aldeles för mycket onödiga saker här i min blogg haha! Jag ska fixa en ny design, men det kan ta ett tag - för jag vill verkligen bli nöjd. Jag vill verkligen dethär och jag ska få det att funka!! Tacktacktack
 

Skogen


I skolan


inspo

O Mighty Acidic Tee, American Apparel Socks, Comme Des Garçons Comme Get Des Dick, Dan Tam Pham Garter

vad ska jag göra?

Jag är såhäääääääääääär less på mitt hår just nu. Helt superslitet och knäppt är det. Vill ha något nytt! Men jag vet inte vad jag ska hitta på? Hjälp mig!? Ska jag klippa av det? Ska jag skaffa löshår så det blir ännu längre? Ska jag färga? Ska jag hit ska jag dit? INGEN ANING! panik


Vika låda


Pluggi

Ska plugga matte med Sarah nu! Kanske engelska också, om vi hinner!


Inspiration

Boots, Amakli Leggings, Sunnies, Jofama Leather Jacket, Choies Top Music

När jag va påväg till skolan


Klar!

Idag har jag pluggat, och plockat undan i rummet! Har bara pluggat lite, så jag ska fortsätta sen. Innan duschade jag också. Härligthärligt. Nu ska jag tjata på mamma, så att hon tillåter mig att äta hallon


Pappi

Jag ligger i min säng just nu. Pappa är här och har precis förhört mig på SOn! Nu spelar vi quizkampen mot varandra :)


Inspiration

Second Hand Shirt, Sunglasses, Tights

Mot skolan!


Slängde ihop något

Ni såg väl innan att jag skrev att jag inte tycker om min design, att den är så tråkig och mörk? Well, jag gjorde en liten prickig bakgrund som är lite ljusareo och sötare. Den får mig på bättre humör. Men somsagt, gjorde den lite snabbt eftersom att jag va så less på den gamla mörka tråkiga saken. Så detta är bara tillfälligt. KRAMISAR
En bild från unviverseum i Göteborg som är tagen för jättelänge sen, på en haj. läskigt

Ojdå

Jag borde städa mitt rum. Jag borde plugga. Jag borde göra mycket. Hinner ju inte med!


Mums


dag 10 - En bild på mig jag tycker om


Bloggi


It's Sunday!

Åh, söndag idag. Imorgon börjar skolan igen. Påsklovet har gått sjukt snabbt!! 1 vecka är ju på tok för lite, hehe. Vill inte tillbaka till skolan, trivs inte där. Jag trivs hemma, hemma är bäst


Funkar inte

Detta funkar ju inte. orkar inte. det är inte kul, om det inte funkar. jag vill att det ska gå. jag ska kämpa. för jag vill ju. jag vill att det ska gå. hjälp mig. få det att funka.∞×

Lila å blå


Historia


inspo

Ra Ra Riot, Topshop Thigh Highs, Primark Top, Michael Kors Watch

Godis


Vet inte vad

Jag vet inte vad jag ska skriva, är inte sugen på att skriva just nu heller. Jag är trött och jag vill äta chips. Älskar chips, nomnomnom. Onyttiga saker är gott. Vilken onyttig sak älskar du mest? 

dag 9 - Favoritboken


inspo

Bikbok Sweater

Stan! Igen

Ska in till stan idag igen. Fast med mamma, Ebba och Leo! Hoppas att jag hittar något idag, för jag kollade inte noga igår..


The Best Way


BLOGGTORKA


Mumsmums

Kom hem för typ 30 minuter sen! Det är superskönt väder ute idag! Man kan va utan jacka?! Så jag sitter ute i solen och äter någon chokladtopp typ!


dag 8 - favoritsmycke


Mot stan

Ska in till stan med Ebba, Matilda och Amanda nu! Roligtroligt. Hade inget annat att göra, så frågade om jag fick gå med!


inspo


Haft en rolig dag!


Samla ord spel

Är hos Molly och spelar spel! Superkul! Ett samla ord spel som är har gjort är det. Men jag förlorar hela tiden, haha


dag 7 - favorithårprodukt


inspo

Primark Shorts, H&M Leatherjacket

MILO

Såhär ser hunden som vi ska hämta ut! Vi har/ska döpa honom till Milo! Han är superliten, supersöt och supergosig!


Alma och Jennie

Alma och jag vaknade väl runt åtta idag, skulle jag tro. Vi åt lite och sen fotade vi och hon åkte hem vid ettiden. Hade verkligen inget att göra, så jag bestämde med Jennie att jag skulle cykla till henne! Sen åkte vi ner till stan och kollade lite, hittade en jättefin klänning. Bloggar mer sen.

FINT FRÅN BIKBOK

TT NadjaBW Little RockPT Pu TightsTV GoldAS Rounders
Himlans trist att jag inte kan få bilderna lite större! Älskar alla dessa plaggen! Håller på att kolla kläder och sånt nu. Är himla sugen på att shoppa!! Men jag orkar inte åka någonstans så jag kollar nätet ^^

dag 6 - Min absoluta favoritsak


inspo

Fuck You, Disco

ALMA

Alma kom hit innan och ska sova här inatt! MYSIGT. Jag älskar Alma, alma är bäst, faktiskt. Hennes blogg hittar ni här. 

Idag var jag i växjö, typ. Eller snarare Lammhult! Jag kan nu berätta vad jag gjorde där! Jag kollade på en hund, med min familj! Så vi ska köpa en vovve! Vet ni hur länge jag önskat mig en hund!? HUR LÄNGE SOM HELST! Kan inte fatta detta. Vi hämtar den runt den 21 april! Är superglad :D
Bilder på vovven får ni senare.

inspo

Stylenandaen.Com, Vintage, Adeen

dag 5 - mina favoritskor


växjö


APRIL