Tänkte bara berätta

Nu ska jag byta blogg, men det blir inte en sån stor förändring i bloggnamnet! Jag känner mig inte så bekväm här längre, nu när blogg.se har ändrat! Så jag byter. Kanske kommer jag tillbaka? Vem vet. Numera hittar ni mig på...
Så besök den istället!! Vi hörs där, kram♥

GODNATT

sovgott

...

 
 

Tråkar med syrran.


städa köket


HATAR

Alla andras bildlänkar har ju inte ändrats!? dom kan byta och hålla på. TA SKITEN. 

Ny vecka, nya tag!

Godmorgon! Redan 25 juni, tiden går och går. känner att jag vill göra allting på samma gång, bara liksom åka hit och dit. Har sååååå mycket att göra innan sommarlovet är slut! 

Sitter och tjurar. Såhär ser jag ut då.


Krångel med blogg.se

Blogg.se är helt knäppt just nu. Bilder syns inte, allt är helt trögt och buhu! Vi hörs sen när jag inte är sur.

regn, bara regn.

Blev inte någon sol när vi kom hem idag. Väldigt tråkigt, ösregn. Vi kom hem vid lite efter fem typ, hade sovit nästan hela vägen hem, så har typ ganska ont i ryggen och nacken nu. Har inte gjort ett skit sedan jag kom hem, packat upp bara. Dessutom tror jag att headern kan kanske komma upp idag! Tror jag vet hur jag ska få in den haha! Vi hörs :)
 

Hem!

Idag är det söndag, och idag ska vi åka hem! Men först ska vi till någon köpcentrum, som jag dock inte vill till för jag är så trött. Hoppas vi blir välkomnade med sol när vi kommer hem, annars blir det surt.. Vi hörs sen hejdå :)

inspiratiion


Inspiration


Någon gång


2NE1

 
Förut var 2NE1 mitt favoritband.. Men sen så slutade jag lyssna på dom. Även om jag inte förstår ett piss om vad som sjunger så tycker jag musiken är bra, eller vissa låtar iallafall! Här kommer några låtar som jag inte kunde sluta lyssna på förut!
 
 

Glassigt gott

Kom precis hem från stan! Vi har ätit glass, gått och kollat i några affärer.. Nu sitter jag och kollar på Svampbob fyrkant med Leo och Hampus! Det regnar ute, precis som det brukar på midsommarafton! Lite mysigt.. 

Inspiration


Nej.

Godmorgon!Vaknade förtyp tio minuter sen. Har vaknatvarenda timme inatt! Har varit sjukt varmt, täcket är så jäkla tungt och pappa snarkisnarkar! Idag är det midsommar, ifall jag Skulle tänkt på det hade ni fått ett fint midsommar inlägg med bilder och så! Men deT glömde jag när jaggjorde några tidsinställda inlägg. Vi hörs sen.

Creepers

Jag verkligen älskar dessa skor! Först tyckte jag dom bara för fula och så, men dom är faktiskt sjukt snygga!!

Tråkigt att ni slutar

Känns som om vissa slutar titta bara för att jag är iväg? Jag uppdaterar ju faktiskt! Fast det är ju inte jag som bestämmer om ni ska kolla eller inte.. Vore roligt om ni spred min blogg, för då skulle jag ju bli jätteglad!! :D
Puss♥

CAMCAMCAM


Maximaxi

Kom hem från maxi nu.. Det är jättevarmt ute!! Satt och skrev ett långt inlägg nyss, men så klumpig som man är så råkade man stänga ner det.. Buhu. Vi hörs sen.

INSPIRATION


FIIILLMMM

Kollar film i stugan nu.. NICE

Alma♥

Jag älskar dig bästa vän♥

Påväg till Halmstad!

Snart drar vi! Åker iväg om typ femton minuter! Är väldigt trött så jag kommer säkert somna i bilen. Fast det är mysigt att sova i bilar, håller ni med? Juste, såg innan att jag skrev godmorgon klockan tio i två eller något? Haha, vaknade vid elva och det kändes som om klockan var typ elva när jagskrev det där.. Vi hörs nog när jag är framme! Kraaaaamm
Gammal bild, arkivet. Har ingen annan just nu.

20 Juni 2012

Godmorgon!! Sitter och lyssnar på radion nu. Har ju inget bättre för mig liksom. Idag åker vi iväg till Halmstad!! Ska träffa några släktningar och fira midsommar där! Stannar tills på söndag, så det kanske inte blir världens bästa uppdatering! Fast det är ni ju typ vana vid nu för tiden haha. Har blivit så sjukt dålig på att uppdatera!! Vet inte vad det beror på.. Det är ju lov, då kanske man inte uppdaterar så mycket? Who knows? Iallafall, idag är det fint vänder, men tyvärr kan jag inte njuta av det haha, eftersom måste städa i köket och packa och massa andra saker!  Alma är också i Halmstad över helgen så jag hittar på något med henne tror jag!! Nu ska jag fixa lite tidinställda inlägg till er. Kram♥

Vad jag vill ha just nu

Nya favoriten! GUD VAD GODA DOM ÄR!♥♥♥

Selma har åkt hem

Jag ligger på mitt vanliga ställe och väntar på tiden. Selma har precis åkt hem, så jag satte på datorn lite grann. Ikväll ska vi iväg till mammas vänner och träffa en som vi inte träffat på typ 9 år.. Det ska väl bli sådär kul.. Ingen i min ålder där  för Ebba hänger inte med. Hoppas vi inte stannar så länge! Är inte så mycket för att åka iväg och så.. om det inte är till mina kompisar!
Har ingen bild som passar till inlägget..

Vilar

Tjo hej! Ligger i min säng, jag sörjer, jag är trött och Selma ligger bredvid . Vi har absolut inget att göra.. Vi skulle ta och baka innan, men vi hade inga ägg.. Detta blev ett litet snabbinlägg, så att ni vet att jag lever! Vi hörs sen!! :)

Veckand blogg.

Kan ju inte ändra grejer i mallar och sånt nu.. För bilderna får inte de länkarna som funkar i mallen, såå.. Får ha samma blogg som är nu tills det funkar typ..

Dålig uppdatering + min dag

HEJ PÅ ER! Jag har bara uppdaterat typ en gång idag, tror jag? Men jag har ju ett liv utanför bloggen och så.. Idag var jag ju med Molly och Jennie! Först åkte jag till tandläkaren och sen så åkte jag och Molly hem, tog med Jennie på vägen. Sen så satt vi och inte gjorde något.. Sen gick vi och lekte kurragömma på en lekplats haha! Efter det gick vi hem till Molly, lekte mörkerleken vilket var jätteroligt! Sen satt vi och pratade! Jennie gick hem, sen så gick jag ich molly hem till mig och sen gick Molly hem. Lite kortfattat. Man kommer nästan aldrig på något att göra.. 

Jag vill inte gå.

Snart drar jag iväg till tandläkaren.. JAG VILL INTE! Usch nej fy blä. Jag vill verkligen inte! Molly hänger med och påvägen hem tar vi med oss Jennie. Sen s ska vi tre va idag! Hoppas det blir kul.. Om jag nu överlever tandläkaren! Vi hörs sen! :)

Vi har inget liv.









Mollys öra



Mollys fot somnade :P

Hos Selma


Jag erkänner

Jag är en riktigt dålig förlorare.... :P

Selma, Alma, Molly!

GODDAG! Nu ligger jag på mitt mattlösa golv, det känns helt tomt.. har alltid haft en matta där liksom.. Iallafall, Molly ligger bredvid mig och typ ska visa mig någon video eller något! Sen ska hon sova här inatt, ROLIGT! Idag har jag varit med Alma och Selma. Vi cyklade till ICA och köpte godis, chips och läsk. Sen åkte vi hem till Selma och kollade på film! Jättemysigt. Förutom att vi mådde lite illa sen.. Nu känner jag mig lite fet haha.. Iallafall så var det kul, sen vid halv fem tiden cyklade jag hem och sen så satt jag och väntade på Molly! Se nkom hon, vi åt och nu ligger vi här haha.. 
filmen vi kollade på.. 17 Again! Den är väl bra.. lite tråkig, men iallafall!

GRATTIS MOA

Idag fyller Moa 18, grattis till henne! :D

http://epicfaiil.myshowroom.se/http://epicfaiil.myshowroom.se/http://epicfaiil.myshowroom.se/
http://epicfaiil.myshowroom.se/http://epicfaiil.myshowroom.se/http://epicfaiil.myshowroom.se/
http://epicfaiil.myshowroom.se/http://epicfaiil.myshowroom.se/http://epicfaiil.myshowroom.se/
http://epicfaiil.myshowroom.se/http://epicfaiil.myshowroom.se/http://epicfaiil.myshowroom.se/

Frågor..

Frågade ju er ifall ni tyckte att jag skulle ha frågestund. 2 svarade på det, båda ville fråga men bara en gjort det :(
Ellen dissad, ellen ledsen, ellen happy, ellen allt. Nej men.. Lite tråkigt är det ju.. Skriv gärna mer frågor.. så blir jag glad som en syrsa.
http://whaam.blogg.se/2012/june/fragestund.html#comment



Alltid

Får lixom tårar i ögonen och vill bara gråta när jag lyssnar på denna låten. Har varit och kommer alltid vara en av mina favoritlåtar!





Lördagens snacks-


MEN JAG VILL HA EN!!!

Jag vill ha en liten vovvsing som man kan sitta och gosa med, klappa, prata med, ropa på och allt det dära. Men mamma.... hon tror att jag kommer tröttna på en hund efter tre månader!? SÅKLART MAN INTE TRÖTTNAR PÅ EN HUND!? vem tröttnat på en hund!? INTE JAG IALLAFALL!? Jag tror att jag skulle klara av att ha en hund. Sen om hon tröttnar är ju en sak, men det finns ju andra som inte gör det. Mamma tänker bara såhär... "Tänk att man måste gå ut varje dag, på vinern, i snöstorm. Tänk att man måste gå ut när det regnar såhäääääääär mycket, tänk att man måste gå ut då.. och då.... och dåååå" BARA NEGGO. Tänk att ha en hund... rena drömmen!


Tack!

Tack för kommentarerna idag!! :))
Har precis kollat på film med Ebba, nu sitter hon och sjunger och spelar gitarr och jag lyssnar! Roligt.. Vilket liv man har.

Inspiration


Jag hatar det!

Jag hatar, hatar, hatar det nya utseendet på blogg.se. Man kan ju inte byta header? ELLER NÅGONTING. Bildlänkarna kam man inte ha i kod/stilmallarna och hela skiten. Jag har säkert redan sagt detta tusen gånger. Men om de inte ändrar det nu, så byter jag.. Måste bara hitta något ställe där jag fattar saker haha.. Vi hörs snart!

Allt i ett!

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: Kort fakta om dig själv + bild.
Ellen-13-fotografering-kamera-musik-vänner-bloggen
3e bilden: En bild på någon i din familj.
-
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.

Redigerade alla mina bilder till olika hårfärger haha..
5e bilden: En gammal bild på dig själv.

6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.

haha mitt ansikte -.-

7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.

8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
-
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
haha
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En kändis som du tycker väldigt mycket om & en kändis du inte tycker om.
-
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
oreally? xd
18e bilden: En bild på din fritid.
igen
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: Bild/bilder på dina närmaste.
- orkar inte
21a bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
- orkar inte
22a bilden: En bild på en tid du saknar.
-
23e bilden: En bild från i somras.
-
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
-
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
^^
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
-
28e bilden: En tokig bild.
-
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
- kommer i headern sen
30a bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

HAHA DENNA BILDEN ÄR MED TYP FÖR TREDJE GÅNGEN NU

HEADER

Kanske blir det en ny header idag! Om koderna vill funka och så.. Har precis varit ute och fotat lite och så.. Få¨r se om någon bild blev bra! Har en fett bra idé på en fett snygg header haha.. Får väl hålla tummarna!

Glöm inte bort!

http://whaam.blogg.se/2012/june/fragestund.html#comment

JA!!

Haft problem med att logga in nu under timmen! Sen kunde jag inte komma in på blogg.se bloggar.. Men nu är det fixat!! Btw. Gilla bloggen på fb!

http://www.facebook.com/pages/Whaambloggse/338044149569136

HAHA!

Alma hittade en film från när vi badade när vi var små.. coolt att stå på botten ju xd

Fult

Nej jag är förbannad. Asså tänker ju byta ställe för bloggen, men inget ställe är ju lika bra som detta var innan de ändrade. Är sur, för att inget funkar. Jag har klagat som in i. HEJDÅ

Dålig uppdatering idag!

Hej på er! Ligger nu i min säng och fryser. Har varit kall hela dagen.. fast det brukar jag vara! Har ganska tråkigt. IDag fick vi sommarlov, skönt. Skolavslutningen var ganska tråkigt, kanske redan sagt det om jag inte minns fel? Iallafall så kom Sarah och molly vid 2-tiden och vo hade typ inget att göra.. Jag och Sarah tävlade på 100 floors. Sen så körde vi brottningsmatch, som vi typ alltid gör haha. okej nej men.. Det var jätteroligt!! Sen gick vi och åkte linbana och det var jättteeekul, tyckte jag!! Vi gick hem, sarah gick hem, molly gick hem och nu är jag ensam. Idag kan jag vara uppe hur länge jag vill, ingen skola imorgon!! Men om jag minns rätt så skulle jag va med Molly, om hon nu inte är så glömsk att hon glömmer det haha. vi hörs mer sen! KRAM

Skit

Kan inte blogga från mobilen. Kan inte logga in... Nu ligger jag i min säng med världens bästa syssling Molly! Uppdaterar mer sen...

Märks kanske?

Jag verkligen hatar förändringar. Okej, inte på utseende och så. Men typ som nu. Nu har dom gjort något med blogg.se som jag inte gillar alls. För det första så tar det år att lära sig och sen så är det fult också. Nej, jag gillar alltså inte förändringar, surt asså. Skit ner er. Sorry, men detta är min åsikt, det är bra som det är. Vill inte ha någon förändring ALLS! ändra tillbaka innan jag får utbrott.. nej men..

SOMMARLOV NU!!!! GUD VAD SKÖNT. Äntligen! Som jag längtat. Dessutom har jag varit på två/tre skolavslutningar idag! Först vår egen, sen någon annan skolas och sist våran gamla skolas! Den där i mitten såg vi typ 10 minuter eller något av.. Men det har varit en rolig dag och nu så ska jag bara slappa i åtta veckor. Men... det kommer jag nog inte kunna haha. Har massor att göra. Men det tar vi sen.
Nu ska jag snart va med Molly och Sarah. Hoppas det blir roligt! Vi hörs sen!
Denna bilden tog någon med Sarah's mobil. Tog den från hennes blogg nyss hihi. http://sajjahh.blogspot.se/
Jag hade på mig detta då...

Lekte lite

och resultatet blev haha.. bra! Mysigare nu än vad det var innan. LITE för urringat.. men det är redan fixat haha. Bekvämt och mysigt = BRA :D

frågestund


Mysiga kläder idag.

Vi skulle ju ha klassdag idag, så jag ville ha mjuka kläder som man kan röra sig hej vilt med haha. Så det blev ett par ljusa jeans-tights och världens mysigaste skjorta.

Kolla vad som hände med min mobil idag...

Bubblor

Sjukt duktig!!

Och från Sverige också :))
Jättebra gitarrspel!!! :D

Fråga?


IMORGON ÄR DET....

Lånade almas bild.. haha, tyckte den var fin :D
ALMA, skicka bilderna du tog den dagen, keeejjj??????♥

Buhu

Jag kan inte sova..


Färgar håret :P

Alla klagar ju på att det blev typ grått. Själv tycker jag inte det, tycker det blev mer åt det lila hållet. Så jag färgar om topparna igen. Så nu sitter jag och väntar. Sen så ska jag locka håret hjaha :)'

Kul

Asså soft skoldag idag! Var ute och gick två lektioner, städade ur skåen och klassrummet ett lektion och sista lektionen inställd?Sen hade vi ju musik också, den sög idag. Efter skolan så åkte jag och Sarah ner till Ica och köpte o'boy! GOTT. Och lite snacks haha.. För imorgon i skolan har vi en sånhär klassdag och då ska vi mysa :P
Sarah gick hem för någon halvtimma sen och då hoppade jag in i duschen! Ångrar att jag inte tog av mig hårsnoddarna som sitter på armen.. Dom samlar upp vatten ju. Så nu är mig hand blöt hela tiden.. haha smart.
Fortsätt anmäla er i veckans blogg! :))

Angående veckans blogg!

Det är ju roligt att någon anmäler sig.. Men sjukt tråkigt att det typ bara är två?
Ganska trist.
Så anmäl er, för då blir det roligare!!!!
Och nu då, har en person anmält sig i denna veckans blogg, där man ska inreda mitt rum haha.. Men personen har bara skrivit med, inte gjort det som stod haha.. Ändra på de, glöm inte inreda!! Kram


Inte så bra dag.

Nej, har inte haft världens bästa dag. I morse så blev jag förbannad för att jag blev sen till att möta Sarah, bara för att Leo skulle med. Sen så blev jag ännu surare i skolan, pågrund av en sak. Sen så när jag kom hem så var det ju det här med min bikiniöverdel -.-
Vi har iallafall beställt en ny överdel och med Leo är allt bara bra! Ska bli skönt att slippa vissa klasskompisar över sommaren! längtar bara mera nu. Vi hörs sen :)

Dåligt

Min dag har inte varit så bra. Den blev ju inte bättre heller! Här har man gått och väntat på sin bikini i över en vecka, sen när beställningen kommer så får man bara underdelen? Fy vad arg jag är nu. Om man har beställt något ska ska man väl få det? Nä fyfan hatar Gina tricot nu -.-


Ny header

Ja, jag vet att min header inte alls är så snygg just nu. Jag ska göra en ny.. Men det gör jag när jag är nöjd med bider jag får på mig själv. Jag bir inte bra på bild förstår ni! Såatt, det lär nog dröja ett tag. Men annars så kan jag byta texter lite då och då bara för att lixom? Men jag ska försöka skynda mig. Ska försöka få några kosrt efter skolavslutningen! såatt.. KRAM♥

Måndag, blö

Godmorgon! Känner lukten av nytvättade kläder och sånt, det luktar så starkt!! Har verkligen inget att ha på mig, så jag blir helsvart och tråkig.. Idag igen? Längtar såååå till torsdag, vem gör inte det här där jag bor lixom? Haha. Nu ska jag gå och prata med Leo och sen så åker vi och möter Sarah, klockan tjugo över sju! Undra om Molly ska med.. Jaja kram på er, hörs sen!


Sista för idag!

Har inte uppdaterat så mycket idag, känner mig dålig haha. Imorgon är det en ny vecka, den kommer nog bli chill! Skolavslutning på torsdag och skolavslutningsveckan brukar va chill. Nu ska jag gå och lägga mig, och förhoppningsvis så kommer det ett morgoninlägg imon! Godnatt!!


Har du kul, Ellen?


Länkbyte

Vänd på huvudet haha :P
Kolla in almas blogg :')♥
Klicka på bilden!

A6

Vid elva tiden så bestämde jag, mamma och Ebba att vi skulle till jönköping! Eller rättare sagt, jag och Ebba tvingade med mamma haha. Så vi åkte hit och så har vi varit på A6. Köpte två par skor! Så nu står vi och väntar på att våran mat ska komma, mc donalds haha. Gottgott! Vi hörs när vi kommit hem.


Veckans blogg - annorlunda




Veckans blogg

Klicka på bilden för att komma till hennes blogg! Hon är också länkad i menyn till höger!

Sov gott

Godnatt på er!!


1 vecka?

Ska det ta 1 vecka för ett par saker man har beställt att komma hem?? Det tycker inte jag.. Typ tre dagar eller något men inte en vecka?!? Vad tycker ni? Haha...


Mobilinlägg

Uppdaterar lite snabbt nu, kollar på fotboll, ovanligt nog, men det suger. Är ingen fotbollsmänniska. Eller jag är egentligen inte förtjust i sport, bara dans. Fast då är det ju inte vals och sånt haha.. Iallafall, ligger i soffan, käkar lite godis då och då. Fick en hel godisskål från mammas kompis så att jag, Ebba och Leo kan dela på den! Taaaaccckkkk! Innan kollade jag igenom ett fotoalbum. Från 2001, Gud vad man var söt dåååååå, vill vara liten hela livet! Antingen vara hemma med mamma som bebis eller pensionär haha! Nu ska jag svara på Mattias sms, kram


Vad jag vill ha just nu

Iphone 4s vit
fisheye objektiv
Linne
Shorts/byxdress

Dagarna går och går.

Det går ganska snabbt nu de sista veckorna i skolan.. Har ju skolavslutning redan på torsdag? Känns som om det var igår som vi började efter jullovet.. okej nej det gör det inte men.. Vi har gäster hemma, mammas kompisar och dom ska sova här tills imorgon! Själv så har jag precis badat, varmt och skönt! :)
Vad har ni gjort idag? :)

.

Lovar du att vara ärlig? aa
Du heter:
Ellen
Smeknamn:
Ellen haha

Låt som när du är ledsen sörjer till? Ingen :P
Beroende av: Blått
Vem behöver du mest just nu: en frisör
Vad tror folk om dig?Det vet ju inte jag?
Stämmer det? jag vet ju inte.
Vad får du oftast komplimanger för? Mitt hår
Vad säger du för att imponera på någon? ingenting :P 
Hur imponerar man på dig? Jag vet inte, eller jo om man har blått eller rosa hår så avgudar jag dom haha
Brukar du skratta för dig själv? Ja?
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Nej :'(
Var bor du? Småland :P
Trivs du där: ja

Äger du några converse: Ja
Sprit, cider, vin eller öl: Inget av de...
Brukar du bli för full: Nej, jag dricker inte alkohol
Är du allergisk i mot något: nej
Nästa mål i ditt liv: Fylla 18
Hur svarar du i mobilen: Hej
Vem ringde du senast? Molly
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Jag kommer inte ihåg
Antal timmar sömn inatt: Vet inte.. 8 typ
Sov du ensam: Ja
Brukar du komma i tid: Ja
När mår du bra: När jag inte är förkyld
När blev du fotad senast: i förrgår
Hur känner du dig nu: trött
Vanligaste färg på dina kläder: svart-... :(
Vad tycker du om fötter: Fula
Vad saknar du: .Min pojkvän, fint hår
Hade du en bra kväll igår: Japp
Favoritdryck på morgonen: Chokladmjölk
När brukar du oftast gå och lägga dig: typ tio på vardagar och innan tolv på helger..
Är du blyg? ja
Sysslar du med någon idrott: dans
Vill du hellre ha mail än brev: brev
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja
Har du spytt offentligt: nej
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Ingen aning..
Är du nöjd med ditt liv: Ja :)
Är du bortskämd: nej
Vad gör du i morgon: veine
Vad är det värsta du vet? spindlar
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? 10 kr haha
Vad behöver du just nu? nässpray
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? vet inte
Vad längtar du till? Till sommarlovet
Har du bra vänner och äkta vänskap? några
Vad är det finaste du fått?
En speciell dag du minns: När min hamster dog... :'/
Hur gammal är du: 13
Tycker du om någon just nu: Världens finaste Mattias ja♥
Om fem månader: va?
Gröna eller röda äppeln: röda
Vem ringer du när du är arg/ledsen: ingen
Gillar du golf: Nej 
Vilken tid gick du upp idag: halv sju
Har du sovit i din egna säng inatt: ja
Har du strumpor på dig nu:
Nepp
Vad ska du göra ikväll: sova
Är det okej att gråta: Ja
När grät du senast: vet inte
Laddar du ner musik och film från Internet: nepp
Vad skulle du göra om du vann en miljon: köpa kläder, objektiv och hårfärg
Bär du glasögon eller linser: inget
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: nej
När går du upp ur sängen en helgmorgon: Olika
Har du piercing: öronen
Vill du gifta dig: ja
Vill du ha barn: ja
Solar du ofta: Nja..
Är du bra på att laga mat: nja..
Gillar du att dansa: ja
Är du bra på att sjunga: tycker själv inte det
Är du flygrädd: ja
Vad dricker du helst när du är törstig: Cola
Vilken är din favoritglass: piggelin
Tror du på ett liv efter döden: nej  
Tycker du om sushi: nej
Vad äter du helst när du ser på film: Tacochips
Bor dina föräldrar tillsammans: Japp
Har du tandläkarskräck: Har fått det nyligen, har liksom alltid tyckt det har varit kul att gå till tandläkaren.. Men jag vågar knappt gå någonstans själv.. haha. Så mamma eller pappa har alltid följt med mig.. men nu så har de slutat med det.. BUHU :'( Fegis här.
Är du morgon- eller kvällsmänniska: inget. men kväll.
Vilken ögonfärg har du: blåblå typ
Har du någon gång gråtit dej till sömns: vet inte
Biter du på naglarna: nepp
Röker du: Nej
Hur ofta tränar/motionerar du: Cyklar varje dag :)
Senaste låt du lyssnade på: Vet inte
Vad gör du på helgerna: datorn, kompisar, fotograferar

Listan/frågorna är från Louise's blogg!


SÅDÄR

Nu ligger jag i sängen, äter halstabletter och mår betydligt bättre. Nästan har slutat rinna lite, men ögonen rinner för fullt. Innan var jag med mamma och Ebba på blomsterlandet och på apoteket. Där vi träffade Anna och Alice och stog å pratade med dom en stund. Sen åkte vi hem och nu ligger jag här och har tråkigt. Kramar från mig♥

Aj aj aj

Mår inte så bra nu. ORkar inte uppdatera. Hörs sen :)

Inspiration


Skills

Godmorgon. Nu står jag utanför mollys hus och är påväg till skolan. Såklart så väntar jag ju på Molly då, men hon har inte kommit ut en.. 2 min försenad e hon.. Haha. Vi hörs mer när jag har kommit hem okej? Kram


Länkbyte?


ALLA stämmer in på mig alltså.. läskigt ibland.. haha. särskilt näst sista.

Tumblr_m57v2vnh8j1qiaqpmo1_500_largeTumblr_lu8pueh2ll1qiaqpmo1_500_largeTumblr_lu9x5aitl91qiaqpmo1_500_largeTumblr_m2diygbkrr1qiaqpmo1_500_largeTumblr_m57papun9m1qiaqpmo1_500_largeTumblr_lu6inxnysc1qiaqpmo1_500_largeTumblr_lu6fvt88uq1qiaqpmo1_500_large

Bästa bloggarna enligt mig.

http://epicfaiil.myshowroom.se/
http://hofh.myshowroom.se/
http://kandylandy.se/
http://www.kissies.se/
http://keela.se/
http://caty.nu/

Jobbig dag

Har haft det jobbigt med förkylningen idag. Lite hängig och så. Nej fy. Nu tvingade jag mig själv att ta nässpray så det kanske blir bättre med täppningen eller vad man nu ska säga! Mina ögon rinner ju lite också, och halsen :/
Kom hem för ungefär en timme sedan. Nu ligger jag i Leos säng och kollar lite när han spelar minecraft eller något.. Sjukt tråkigt. KRam♥

Inspiration


Drar iväg till skolan nu..

hejdå.

Sovmorgon - mår inte bra

Morgon på er everybody. Igårkväll så blev jag helt plötsligt helt täppt i näsan, ont i halsen och allt lixom, mycket mer än förut. Sen så när jag vaknade idag så var det fortfarande så. Jag mår inte bra.. inte alls.. Sen så när man ska ta upp mobilen för att det inte skulle göra något om den är på 97 % när man går till skolan, nej då har den inte laddats inat.. så den får ligga på laddning nu, tills jag åker till skolan om drygt en timme. Nu ska jag gå och ta på mig lite och sen somna. Nej jag skojar bara, ha en bra dag folk :P


Vart tog ni vägen?

Helt plötsligt slutar ni kolla.. Buhu.. Men jaja... Ni får ju gärna tipsa andra om bloggen.. Ligger i Ebbas rum och lyssnar på musik.. Väntar tills klockan blir nio. Btw. Min ena näsborre är igentäppt, buhu.
Glöm inte att anmäla er i "veckans blogg" :D


ZUP


Inspiration


Work out

Ska nog träna lite snart, såfort jag inte vill sova mer haha.. Är trött.. Vet inte om jag kan, för jag är ju fortfarande förkyld och då är det ju inte så bra.. heh.. Jaja hörs sen.
HELT ONÖDIGT INLÄGG.... NYAN CAT

Nationaldagen!

Vi är ju lediga idag, de flesta. Det kan ju vara skönt att vara ledig sådär mitt i veckan och idag blev det verkligen en sån dag!! När jag kom hem igår så la jag mig i min säng och kollade lite på mobilen, sen gick jag till Mattias. Hade jätteskojj och mysigt. Kom hem vid typ fem över tio och la mig i sängen igen. Sen började en film på TV som jag och mamma kollade på.. Den slutade halv ett så därför var det ju skönt att kunna sova lite längre idag!! Nu har jag bara tråkigt och väntar på att något ska hända, kanske slår det ner en bomb? :P

Friidrott

Nu står jag säkert vid någon station på våran friidrott.. Kan ju inte vara med så jag är funktionär. Hoppas att jag står vid "kast med liten boll" eller "längdhopp".. Vet ju inte det eftersom när jag skriver detta sitter jag i min mjuka säng och det är kväll.. Igår alltså. Tidinställt inlägg för er som inte förstår. KRAM♥
Sports-photography-020_large

Inspiration


Friidrott......

Ligger i sängen och vill att tiden ska gå snabbt!! Börjar om en och en halv timme, men om fyrtiofem minuter cyklar jag till Jennie så möter vi Alma och sarah och så cyklar vi.. Hoppas dagen blir rolig, även om man inte är med! Och lycka till klassen!! Tyvärr kommer jag inte få hänga med dom idag :/ heja på varandra så vinner vi :P


Tänka på detta nu ja.. LÅNGT KVAR...


It's going down down down down...

Hejsan hoppsag lillebror. Karlson på taket här! Denna måndagen gick ovanligt snabbt. Skolan var kul, Alma hängde med hem, åkte och handlade och ar fotograferat lite också. Nu sitter jag och lyssnar på musik.. Eller jag ligger ner rättare sagt. Snart tänkte jag ta på mig ett bar mjukisbrallor och längta tills jag beställer nya.. Mina är ju äckliga och fula.. Formade efter knäna, hur fult? Har hittat drömmjukisbyxorna typ haha.. jättefina och de ser sköna ut! Mysmysmys..


Hur snygga är inte dessa? :)

Purple long hair

Bildens källa

Alma

Ligger i min säng med mobilen.. Alma ligger bredvid och håller på med typ ett pussel.. Man ska typ få ut ett hjärta ur några ringar. Och så pratar hon med sig själv..
Imorgon har vi friidrottsdag och jag kanske ibte kommer vara med, för jag är förkyld och då ska man vara funktionär.. Roligt.. Eller inte.

Snygg bild Alma tog och typ gjorde om hela facet haha


hittade denna, lik mig haha..


Vill du bli veckans blogg?


VECKANS BLOGG

:)
Länkas i menyn också!

Dunder lunder glad!!

I förmiddags så var jag inte på humör. Det här med förkylningen, och att bloggen inte hade några kommentarer eller ett skit. Och nu? YEY, blev jätteglad när jag loggade in? Även om jag bara fick tre kommentarer blev jag jätteglad! Happyface!! Sen blev jag ledsen.. Sarah ska typ ta bort sin blogg, men det vill inte jag? Så kommentera hennes blogg asmycket nu OKEJ!? För då kanske hon ha den kvaaarrrr! SNÄLLA :D (länkar Sarah sen)
Förkylningen är det bättre med, det är ju på morgonen som man är som sämst, på förmiddagen. Sen på eftermiddagen går det över och så kommer det tillbaka på kvällen. Hoppas jag kommer iväg till skolan imorgon.. Det gör jag säkert haha.. PAppa är ju jätteförkyld, eller vad man nu ska säga.. Han har säkert smittat mig men jag vill inte bli sjuk, för vi har ju skolavslutning nästa vecka!? EN VECKA, GUD!? Har gått i sexan ett år snart haha.. Nu kom leo och började prata om någon husvagn och påstår att jag vill ha en, men icke. Hejdå♥
Sarah's blogg som ni ska kommentera hittar ni här
Igår...

Månadens bild

Detta är en bild, till en typ tävling trorjag :P Månadens bild, på Lisas blogg! (klicka på bilden för att komma dit :D)

:)

Lite snabb och ny förändring är ju alltid kul? Blev ljusare nu, fast det ser ni ju.. KRam♥

Gamla favoriter

Kommer ihåg när nästan alla lyssnade på samma låtar.. Här är några gamla favoritlåtar jag har haft.. MINNEN♥

Blue hair♥

Bildkälla

Skor

Sitter och letar skor nu.. Har hittat ett par men dom är typ fula på vissa ställen... Någon som vet en sida som har fina skor?? Kommentera :)

Morgon på er

Godmorgon.. Fast för mig är det inte en sån "god" morgon.. Har huvudvärk och är förkyld, hostar nästan hela tiden. Mår inte bra, kan man ju rent enkelt säga. Så idag får man väl ligga i sängen och lyssna på radion hela dagen!! Hoppas ni får en bra söndag iallafall, så hörs vi lite senare kram♥
älskar min nya kamera grejj på datorn haha,..

Påsklovet

Kände bara att jag ville lägga upp denna igen, älskar den och det var ju sjukt roligt att spela in den haha! Så om ni inte redan sätt det, kolla! Men kolla om du har sätt den ändå hihi xd

Hemlis

Tjohej! Det jag gör nu får ni inte veta, för det är hemligt!! Bara några få vet. Detta ska bli kul att se.. Älskar mamma för att hon gick med på att vi skulle göra detta.. Jag och hon!! Lyssnar på musik nu medans jag sitter inne i badrummet bara för att det är mysigt! Spelar wordfeud också.. Mobilinlägg suger..


SISTA DAGEN!

Idag är det sista dagen att anmäla sig i veckans blogg! Klicka på länken i menyn till höger!! :)

Kul med webbcameran :P


Euphoria covers♥


3D hus

Sitter och bygger ett 3D hus på datorn! Skitkul, men jag måste bli medlem om jag ska spara och sånt skit och det vill jag inte haha!! Man kan bara ha en våning så det suger ju.. Men jätteroligt är det! Ska visa mamma det lilla söta huset.. som inte har något tak. Sen ska jag visa en fin bild på ett skrivabord jag vill ha!! Det är jättefint! :)

Psstt