IDAG

Dagen har varit lite sisådär. Vaknade idag, mådde helt okej, gosade lite med kosmos och så. Sov ju hos mormor inatt. Åt lite och sen började jag må illa. Igårkväll mådde jag superilla pga allt godis och läsk jag hade fått i mig, lite höll väl i idag också. Så jag satt och andades lungt och kollade på tv för att inte tänka på det liksom. Sen gick det över. Åkte hem vid 3 tiden och sen åkte jag och pappa och hämtade BRUNO. Har saknat honom! Ska vara vakt i två veckor nu, eftersom hans matte ska till Spanien imorgon. Mysigt.

Nu ska jag fixa inlägg tills imorgon, eftersom jag ska till Växjö imorgon och vet inte när jag kommer hem! Hare bra, så hörs vi sen :)

MARS LISTA


Mars:
Bästa: Det bästa med mars har varit att jag köpte världens finaste kofta/vårjacka!
Sämsta: Det sämsta måste nog vara snön och alla minusgrader som kommer och går.
Låt: DEMONS - IMAGINE DRAGONS
SMS: mars bästa sms? ANGEL CASHH ju :D
Oförglömliga: Långfredagen, kvällen där, vi var ute och va påskkärringar.
Humör: deprimerad (pga, snön, kylan och skolan.) men också superglad (pga, saker som ni får veta någon annan dag)
Bästa kväll: LÅNGFREDAGEN HOS SELMA! Bästa kvällen 2013 än så länge! :)
Ord: sommar
Person: Mamma och pappa
Vän: Saga
Minne: långfredagen.
Skratt: varje dag
Léende: varje dag
Godaste: chips
Onödigaste: att jag åt så himlans mycket onyttigheter på påskafton. Mådde så illa.
 

Dag 4 - favoritnagellack


INSPO

Nowistyle Distressed Cross Pattern Sweater

SÅ MYSIGT

Tumblr_lrclg9leuk1qf59too1_500_largeTumblr_lmfw5ovlsf1qfoemxo1_500_largeTumblr_m1ejh0gad41qmevz7o1_500_large

CITAT (Y)

Tumblr_mkf21e3riz1s9ir6ao1_r135_500_large3526_281772698622385_685367371_n_large

Dag 3 - min favoritväska


MORMOR

Är hos mormor och morfar idag. Åker hem imorgon. Som ni kanske vet så suger internet här, så jag kommer inte kunna uppdatera så bra. Men jag ska försöka så gott jag kan. Gör något inlägg till eftermiddag nu när jag lånade datorn. KRAM och GLAD PÅSK
Finns ingen bild på datron som jag kan ta så jag får ta arkivbild!

Inspiration

Choies Cap, Choies Denim Jacket

Igår

Jag hade den roligaste kvällen på länge igår! jennie kom och hämtade mig vid kvart i sex, sen åkte vi till Alma och sen till Selma. När vi kom dit så satte vi oss i Selmas säng och typ pratade och tänkte på vad vi skulle hitta på. Då tänkte vi att vi kunde klä ut oss och sminka oss som påskkärringar! Så vi gjordendet, sen åt vi, maten var supergod! sen efter det gick vi ut, och knackade på hos folk vi kände och sa glad påsk och så fick vi godis. Det var superkul. Sen gick vi hem efter en timme ute och då åt vi efterrätt, sen spelade vi spel, pratade och så. Sen la vi oss i soffan, som är världens skönaste soffa, och bara pratade och myste. Sen åkte vi hem. Var hemma runt ett, haha. Detta måste jag görà om. Lyckad kväll vart det!

JUST NU

Jag är hos Selma nu och har det mys! Vad gör ni? 
arkivbild

Kvart i fem

Om en timme, så åker jag till Selma! Min familj är hos farmor och farfar nu, så jag är hemma själv och har det tråkigt. Funderar på att gå till Selma redan nu, heh


Dag 2 - favoritsmink


Mysmys

Ikväll ska jag på mys/tjejkväll hos Selma! Ska bli jättemysigt. Vet inte vad vi ska hitta på, men det kommer nog bli kul. Jag måste sova middag nu, så att jag kan vara uppe ikväll! GodDAG ;)


Inspiration

Adidas Sneakers, Leo Jacket, Sunnies

Gäster

Snart ska vi få gäster här hemma! Blir väl sådär kul.. Var länge sen vi träffades!


Dag 1 - favoritplagget i min garderob


Inspo

Hat, Leather Jacket, Printed Shirt, Creepers, Sunnies

I skolan

Jag börjar vid tio över nio idag, för vi har ingen teknik/fysik förens i åttan. Men jag åkte hit ändå. Så nu väntar jag, på att klockan ska bli tio över.


Matteåengelskapluggi

Jag ska plugga nu, först gör jag matten och sen pluggar jag på engelskaglosorna! Matten är bara 10 tal så det är bra! Imorgon är det sista dagen denna veckan, tummen upp för det! Jag har trott att det varit torsdag varje dag när jag vaknat denna veckan hihi.

10 dagar - börjar imorgon


Inspo

Roses &Clementines Rose Crown, Studded Collar Blouse, Black Milk Clothing Mucha Black Leggings, Missguided Boots

BACK ON TRACK

Första gången jag sitter vid datorn på flera dagar! Det är därför uppdateringen har varit sjukt dålig de senaste dagarna! Jag trivs inte riktigt med mobilappen, så därför bloggar jag inte så mycket därifrån. Hatar när det blir så, att jag inte sätter på datorn och gör några inlägg. HOPPAS att det ALDRIG händer mer. Men jag tänkte fixa massvis med inlägg som ska komma upp då och då. 
Idag är det så skönt väder ute! Just nu är det runt 10+! Helt otroligt, i morse var det ju typ 10-. Har varit i skolan och haft prov idag, det kändes verkligen inte bra men jag hoppas på det bästa! Jag och Molly väntade på hennes mamma utomhus efter skolan, superskönt. 
 

Fin


Update


Top model!


Word.


Sol

Solen kanske gör mig gladare!! 26 grader på altanen


Jag orkar inte

Idag kanske inte blir så bra uppdatering. Är väldigt sur att det är skola imorgon och att jag har en jobbig vecka framför mig. Är så trött på allt. Jag känner alltid såhär på söndagar ju.. Men jag tänkte, att om jag inte har någonting glatt att skriva så tänker jag inte skriva alls. Vill bara ligga i sängen i resten av livet, eller iallafall inte gå i skolan. Sommarlovet är den bästa tiden, men det är ju långt kvar.. Rörigt inlägg


Inspo

Dress, Jacket, Hat, Sunglasses, Bag

So och svenska

Måste plugga nu. Ska göra SO läxan som är tills imon och en försöka komma på något jag ska ha med till svenskan på tisdag! Ska typ ta med något som man ska berätta hur det fungerar, inför folk. Fattar inte varför vi ska göra det... helt onödigt enligt mig.
 

Thats who I am


Dagens


Choklad och film


Snyggaste på länge!

Min vän, Matilda, la upp dessa skor på sin blogg. Gissa om jag blev helt förälskad i skorna??! Tänker bannemig köpa dom.  Måste bara samla ihop 500 spänn först.
 
Vardagsskor , Killer Platform , Fanny Lyckman For Estradeur - NELLY.COMVardagsskor , Killer Platform , Fanny Lyckman For Estradeur - NELLY.COM

Inspiration

Letthemstare Dress

Film

Är hos Molly nu, vi ska kolla på film!
Jag i morse


Frågor och svar!

1 .Längd: 1,60
2 .Hårfärg? blond/brun
3. Relationsstatus? singel
4. Skostorlek: 38
5. Snusar du? Nej 
6. Hobby? fotografering, musik, kläder, smink och sånt.
7. Dricker du? cola
8. Tar du droger? nej
9. Ålder du oftast förväxlas med: 15
10. Har tatueringar? nej
11. Skaffa tatueringar? Såklart!!
12 .Har du några Piercingar? -nejnej
13. Skaffa piercingar? SÅKLART, snyggaste ju.
14. Bästa vän? Alma
15. När fyller du år? 17 januari
16. Största tur: ...
17. Största otur: ...
18. Favoritfilm: Har ingen
19. Jag älskar: kläder
20. Någon du saknar: pengar.
21. Bästa upplevelse: ...
22. Vad jag hatar mest om mig själv: längden
23. Vad jag älskar mest om mig själv: att jag skrattar typ hela tiden.
24. Vad jag vill bli när jag blir äldre: ... 
25. Min relation med mitt/mina syskon: super
26. Min relation med mina föräldrar: super
27. Bästa datum: 17 januari/12 december
28. Helst ha som husdjur?: hund
29. En beskrivning av flickan / pojken jag gillar: ...
30. En beskrivning av den person jag ogillar mest: ...
31. En anledning till att jag har ljugit för en vän: För att inte såra
32. Vad mitt sista textmeddelande säger: "köp grön mjölk" HAHA
33. Hur många år är du?  14
34. Sport? Sova
35. Legat på sjukhus? ja
36. Ditt riktiga namn: Ellen
37. Har du nån sjukdom: nej

38. Färg: blå/rosa/svart

Inspo


Today

Dagen idag gick så himlans snabbt så man hann ju typ bara blinka. Åkte hem till farmor lite efter tolv och då gjorde vi våfflor, mumsi. Sen åkte vi runt i stan lite och köpte lite saker, bla. doftljus. Fick ett som luktar supergott! Men det var bara ett litet, så jag vet om jag tycker om doften. Mysigt. Ikväll börjar Revenge, en serie som jag älskar, har längtat superlänge nu.
 
känns som jag säger detta hela tiden men.. har inga bilder, måste ta mer.

Pluggar, uppdaterar mer sen


BÄSTA BANDET!!!

Imagine dragons och Justin Timberlake går på repeat i mitt rum och i mitt huvud! 3 låtarär det som jag lyssnar på, två med I D och en med J T. Åh, man kan inget annat än att älska.
 

Visste du att...??


Farmor

Idag är det studiedag! Så jag ska spendera dagen med mina syskon och farmor. Mysigt! Vet inte vad vi ska hitta på än, men det blir nog superkul. Nu ska Ebba locka mitt hår, bestämde jag. Kramis


Inspo

Bag, Top, Pants, Heels

Nickelodeon

Kollar på nickelodeon nu, med lillebror. Innan bakade vi kladdkaka, innan det så lekte vi ballongleken och spelade piano. Tyckte det var kul. 

 


Jag är trött på vintern

bilder från we♥it

AT THE MOMENT


Kudde

Jag gör en kudde på slöjden, haha. Enkelt. Men den är så myysig! Den är lurvig på ena sidan och typ fejkskinn på andra sidan. Det finns en rosett, en cupcake och paljetter på! Yey


Dagens inspiration

Necklace

0540

Det senaste dagarna har jag vaknat kring halv sex. HALV SEX?!? Helt knäppt. Idag vaknade jag tjugo i sex och somnade om! Skönt. Och jag är så himlans trött idag så att jag inte vet vart jag ska ta vägen!! Skönt att det är studiedag imon.


Kommer inte på något

Ahhhh, har ingen fantasi! Hade hur bra fantasi som helst när jag var liten. Vart försvann den? Hur får man tillbaka sin fantasi egentligen? Jag har typ kommit på 3 inlägg.. Haha.. Nu kollar jag på tv


Apelsin

När jag kom hem från skolan satte jag mig och åt lite mellanmål och tog en apelsin till det! Älskar apelsin. Nu snapchatar jag med Sarah! (Heter whaamiis på snapchat!) sen ska jag sätta mig vid datorn och fixa massor med tidsinställda inlägg till veckan! Förslag på vad för inlägg jag kan ha? Kramis


2 bilder på mig och syster!!!



Dagens inspo

Pants

Pluggi

Jag är så dålig. Öppnade precis boken, till en läxa som vi har.. Tills imon.. Har inte läst än. Känner mig dålig. Ska stänga av mobilen eller något så jag inte störs av den.. För måste verkligen få detta att sitta!! Har två timmar på mig.. Sen ska jag kolla på top model Sverige!

https://cdn1.cdnme.se/3202932/6-3/pic_51475801ddf2b327d26ded79.jpg" class="image">


Naglar

Är hos Jennie nu! Alma å Molly är här också. Men jag ska hem snart.. Då måste jag plugga fysik.. Eller teknik. Vet inte vad det är haha!


INSPO <3

Jacket

Selma!

Jag har legat i sängen i princip hela dagen! Vaknade vid åtta och bara låg å kollade mobilen och så! Sen åt jag frulle, tvättade ansiktet och satte på en ansiktsmask. Sen satte jag på en film. Fikade, fortsatte med filmen. Sen åt jag, och satte på en ny film! Sen ringde Selma, så hon kom hit, och då kollade vi på en till film! Sen åt vi och hon åkte hem. Haha, chill dag! Ska kanske plugga lite nu.. Kramisar!


Snövit


WANTIES

Bikini överdel | bikini underdel | tights | shorts | väska | skal | kjol | solglasögon
 

Inspiration

Ballerina

JAG VILL HA NU

Jag var hos Molly igår och fick syn på hennes superfina fake tattoos! Blev helt kär. Har sett dom innan, men inte tagit fram dom och kollat! Tycker att tatueringar är grymt fina, om det inte är för mycket och för stort. Superfint på sommaren ju. Det är sånadär som man fick typ med tuggummi när man var mindre, som man sätter på med vatten! Hittade många som jag blev kär i på nätet när jag kollade runt! Klicka på tatueringen så kommer du till sidan!
 
Redskap & accessoarer , Birds Fake Tattoo , Fake Tattoos - NELLY.COMRedskap & accessoarer , A Lot Of Birds Fake Tattoo , Fake Tattoos - NELLY.COMRedskap & accessoarer , Anchor Fake Tattoo , Fake Tattoos - NELLY.COMRedskap & accessoarer , Citty Diamond Fake Tattoo , Fake Tattoos - NELLY.COM

Filmen jag kollar på


MOVIE

Jag känner för att sätta på en film.. Men det känns som att jag har sett alla typiska tonårsfilmer - vilket är de filmerna jag älskar mest! Känns ju lite jobbigt, haha. Får leta efter någon film jag kan kolla på och sen smörja in händerna med handkräm. Mina händer är supertorra!!
 

Inspo

60's Blue Shades, Sheinside Bartman Sweater, Leopard Unif Hellbounds + Blue Laces

KALAS

Min lillebror fyllde år i måndags. Idag har vi lite släktkalas för honom! Men alla våra kusiner är sjuka. Så det blir bara familjen, mormor, morfar, farmor, farfar och gammelfarmor! Mysigt! Vill inte att helgen ska ta slut.

Sen jag bytte till blogg.se

Sen jag bytte till blogg.se har detta hänt!
  1. Statistiken är bättre
  2. Jag har börjat blogga mycket sämre, uppdaterar typ aldrig
  3. Lite mer kommentarer men inte alls många.

Känns både bra och dåligt. 1an är väl det ända positiva.. 2an är jag så sjukt ledsen för. Älskar ju att blogga! Men hinner nästan aldrig gå in på datorn och göra inlägg till dagen, tidsinställda! Och på mobilen kan man inte göra tidsinställda inlägg.. vilket man kan på msr. Känns sjukt trist! Älskar både msr och blogg.se..
 
Slog mig innan att jag inte haft kameran uppe och tagit bilder sen dethär.. Om man inte räknar med 5 bilder som mathilda tog med min kamera på alma.. DÅLIGT. Tänkte bannemig ta fram den imon och ta bilder till en header.

Hemhemhem

Har haft idrott nu. Sitter och väntar på Alma, vi ska hem. Yey


Pluggplugg

Har NO läxa tills imorgon! Sitter och försöker få in det i huvudet! Två sidor och skillnader och likheter är det vi ska kunna.. Inte då mycket men ändå. Pluggar på engelskan också men den tror jag att jag kan!
När jag är klar ska jag nog bara slappa, kolla på tv eller något!


Det stavas


Home

Slutade skolan för en timme sen. Skönt att sluta ett på torsdagar! Pappa körde hem mig och nu ligger jag i sängen och är trött!! Kanske ska man ta en sovstund? Mitt öga gör fortfarande ont, och kliar! Jag ska nog sätta på en film eller något


Mitt öga

Har fått in något i mitt öga, det gör jätteont! Det är väl typ en ögonfrans eller något.. Vid fem över halv åker jag till skolan, orkar inte


Stökigt

Mitt rum är katastrof! Så eftersom jag städade en kaninbur nyss, så kan jag lika gärna städa min egna bur. Sen tänkte jag hoppa in i duschen och plugga lite.


Skolan

Jag och Molly slutade för typ 20 minuter sen, men vi sitter kvar i skolan till halv för vi ska åka bil, haha!


Idag

Idag var det faktiskt varmt i solen när vi va i skolan! Så jag och Selma gick ut och satte oss i solen och kastade sten. Superskönt! Längtar tills sommaren så att man kan vara ute på stenarna på rasten :)


Skolis

Ska snart iväg till skolan, min pappa kör mig och Molly idag! Skönt! Dessutom skulle det inte bli så jättekallt som igår när vi går hem, så det är bra. Orkar inte vara i skolan, hehe


Ut och sen bad!

Tänkte gå ut lite nu, och sen lägga mig i badet (eller bara duscha) och ha ansiktsmask och så! För att slappna av, är så stressad.


Senaste tiden

Den senaste tiden har jag varit fett dålig när det gäller bloggning. När det gäller allt rättare sagt! Plugget, städning, äta, ja allt. Fett störande!
Idag när jag vaknade upp var jag väl glad, men orkade verkligen inte göra någonting!! Ville inte något. Jag villa ligga kvar i sängen resten av mitt liv, typ. Men jag gick till skolan, eller åkte bil, 12 minus ute, och så. I skolan idag har jag typ bara klagat! Förutom på spanskan, non och son. Förmiddagen var bara skit. Hatar när det blir så. Jag vill inte slösa bort mitt liv i någon dum byggnad där jag ändå inte lär mig något intressant!!

Här får ni dagens outfit ")


Skolan


Ont i nacken

Jag har superont i min nacke och jag vet inte vad jag har gjort! Har verkligen jätteont på den vänstra sidan.. Fick lite massage av mamma innan. Nu kollar jag på så ska det låta med familjen. Är sur, eftersom det är skola imorgon. 5 dagar framöver. Så mycket läxor och jobbigt. Mår illa bara jag tänker på de.


Step up

Jag kollar på step up med mamma och Ebba! Tycker inte filmen är så bra..


CUPS


DANSAAA

Innan klockan 18.00 så kommer Alma och hämtar mig. Vi ska åka och dansa ikväll! Vi dansar till euphoria. Superkul ska det bli. Men jag kommer vara så nervös så det finns inte.. haha.
 
Idag har jag varit med Mathilda och Alma. Har haft superkul!! Vi spelade in lite videos, skrattade sjukt mycket, va ute och tog kort... (typ 7 stycken haha) Det var superkallt! Vi gjorde den där smink saken som jag gjorde med Sarah igår också.. Det var Alma och Mathilda som blev sminkade och dom såg åt som clowner efteråt haha :)
 

Dröm


Inspo

Sweatshirt, Vest

Favorit just nu!


Idag

Jag och Sarah hade ingenting att göra, så vi spelade in massor med videos, bla. den innan denna, när hon visade hur hon sminkade sig, lite failvideosar och denna. Har verkligen haft superkul idag!
 

SMINK

 
 
 

Pannkakor!

Jag slutade vid halv elva idag! Sarah och jag drog hem till mig och åt pannkakor och hade det skoj! Spelade in jättemånga videosar haha!! Hon åkte hem för en stund sen.


God morgon


Film och glass

Ska snart kolla på film och äta lite glass. Är supertrött och känner mig inte så jättepigg, jag vill inte bli sjuk igen!! Var hemma tre dagar förra veckan, och mår fortfarande inte topp.. Sjukt jobbigt


Day 10


Dagens!


Wife swap

Första elevensvaldagen i skolan avklarad! Det var jättekul! Insåg precis att jag inte har skrivit ett inlägg via datorn på jättelänge! Bara mobilen.. Har inte orkat sätta på datorn..


Day 9

  1. Läsa tankar
  2. Teleportera mig och saker

Måste fixa nytt!

Design, inlägg och allt! Måste göra nytt! Men har inga bilder och noll inspo.. Jag drog hem till Molly efter skolan och va där tills nu. Nu har jag ingen mer riktig dag i skolan denna veckan. WOHO!


Day 8

  1. Fan
  2. Typ
  3. puppa

Ojoj


Day 7

  1. Liseberg med Ebba, Hanna, Matilda och Stefan
  2. När jag var hos min gammelmorfar och vi satt på altanen och han satt och knäppte med fingrarna fast med fel finger, så det lät inget
  3. Första dagen i skolan
  4. Avslutningsmiddagen på dagis

inspo

Sunglasses

Milkshake


Klar!


Day 6

  1. Mamma
  2. Pappa
  3. Vänner
  4. Syskon
  5. Släkt

inspo - 3 mars

Leather Jacket

Vårdag

Idag är det absolut inga moln på himlen så långt jag kan se! Helt blått är det, och solen skiner! Härligt. Idag måste jag städa mitt rum. Tänkte att jag skulle slänga massor med saker (för jag har för mycket saker). Och så. Älskar att ha massor med påsar att slänga, fast ändå inte. Det är skönt att bli av med det - eftersom det tar plats och samlar damm, men man saknar det sen. Jag är inte så bra på att slänga saker, sakerna kanske också har känslor, stackars dom om man bara kastar bort dom.∞
Bild från i onsdags.

Espresso house!


Day 5

 

Inspiration

Leather Jacket

Jönköping


Dålig update!

Åh, i onsdags fick jag min nya mobil men hade ingen simkort. Sen så kunde jag inte använda den gamla mobilen heller. Så jag har inte kunnat uppdatera på mobilen. Har inte haft på datorn så mycket heller.. Förlåt!! Nu ska jag äta glass


Day 4

  1. Clowner
  2. Spindlar
  3. Mörker
  4. Att prata inför folk
  5. "det okända"
  6. Mormor,morfar,farmor,farfar dör
  7. Att utomjordningar tar över världen och gör oss till slavar

inspo